джем або варення з аґрусу, малини та яблук
джем або варення з аґрусу, малини та яблук

Варення фруктово-ягідне

  

22 Липня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука антонівські - 3 кг

Малина - 1 кг

Аґрус - 1 кг

Directions

1Яблука вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину.

2Залити яблука водою і варити на повільному вогні до повного розварювання.

3Аґрус пропустити через м'ясорубку.

4Змішати аґрус з малиною і варити на повільному вогні без додавання води до однорідної маси.

5Обидві маси змішати і варити на повільному вогні до кипіння.

6Після розкласти по банках і закатати металевими кришками.

00:00