Сметана - 2 ст. ложки (для запікання в духовці)
Зелень
ДЛЯ СОУСУ:
Борошно пшеничне - 1 ст. ложка
Вершки - 1 склянка
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Перець чорний свіжомелений
Сіль
Directions
1М'якоть нарізати на шматочки і двічі пропустити через м'ясорубку.
2Сир (творог) протерти крізь сито.
3До фаршу додати сир, воду, посолити, поперчити і перемішати.
4Сформувати биточки.
5В ДУХОВЦІ: Биточки полити сметаною і запікати при 200°С до готовності.
6У ПАРОВАРЦІ: Викласти биточки на змащену маслом решітку пароварки, варити на пару.
7СОУС: Борошно підсушити на сухій сковороді, трохи остудити і з'єднати з половиною вершків, посолити, поперчити, з'єднати з рештою вершків і маслом і прогріти.
8При подачі биточки полити соусом і оформити зеленню. На гарнір подати припущені овочі.