рибні биточки
рибні биточки

Котлети з риби річкової

    

1 Серпня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Щука, сом або судак - 500 г філе

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 1 шт.

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Приготувати з рибного філе фарш. Додати до нього яйце, чорний мелений перець, сіль і перемішати.

2Сформувати з рибного фаршу котлети й обваляти їх у борошні.

3Розтопити в мультиварці вершкове масло та покласти котлети. Увімкнути режим «Випічка» й обсмажувати котлети по 7 хвилин з кожного боку.

4Потім переключити на режим «Тушкування» та готувати страву ще 30 хвилин.

00:00