Ковбаска російська

    

19 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 2 hrs 40 mins

Ingredients

Свинина - 500 г філе

Сало з м'ясним прошарком - 250 г

Манка -50 г

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Яйця - 1 шт.

Желатин - 1 ст. ложка

Мускатний горіх - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Олія

Вода

Directions

1Промити м'ясо, видалити жилки та плівки, нарізати маленькими шматочками. Подрібнити цибулю та часник, змішати з м'ясом, посолити, поперчити. Подрібнити все в блендері до однорідної маси. Додати яйце, подрібнене сало, ретельно перемішати, додати желатин, чорний перець, мускатний горіх, манку, масло та сіль.

2Ковбасну масу ретельно перемішати. Викласти суміш в пакет, згорнути в рулет і щільно закріпити краї мотузкою.

3Покласти в чашу мультиварки, залити водою так, щоб вода повністю покривала ковбаски. Встановити режим «Варка» та готувати 2 години з закритою кришкою.

4Після сигналу остудити та помістити в холодильник на 40 хвилин.

00:00