Шпроти з кільки

    

22 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Кілька - 1 кг

Чай крупнолистовий - 10 ч. ложок

Олія - 0,25 склянки

Сіль крупна - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 3 шт.

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Вода - 350-400 мл

Гвоздика

Перець чорний горошком

Directions

1Заварити чай і дати настоятися.

2Кільку вимити, обробити та покласти в каструлю мультиварки.

3Змішати чай, соєвий соус, сіль і залити рибу. Туди ж додати масло, перець, лавровий лист і гвоздику. Готувати 2 години на найповільнішому режимі.

4Після цього відкрити мультиварку, дати кільці повністю охолонути та перекласти в контейнер для зберігання. Якщо перекладати гарячу рибу, то вона буде ламатися і може перетворитися в «кашу».

00:00