М'ясо - 500 г домашнього фаршу (свинина і яловичина)
Цибуля ріпчаста - 300 г
Лаваш тонкий - 4 листа
Яйця - 3 шт.
Майонез - 5 ст. ложок
Кетчуп - 1 ст. ложка
Зелень кропу
Спеції
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Цибулю дрібно нарізати та перетерти з невеликою кількістю солі. Додати в фарш цибулю, сіль, мелений чорний перець, спеції та дрібно нарізаний кріп. Ретельно перемішати.
2Викласти на рівну поверхню лист лаваша, намазати на нього рівним шаром чверть фаршу, потім згорнути в щільний рулет. Те ж саме виконати з іншими листами лаваша. Залишити на 10 хвилин настоятися.
3В цей час збити яйця з кетчупом, майонезом і дрібкою солі.
4Укласти рулети по спіралі в чашу мультиварки. Залити яєчною сумішшю. Суміш має покривати рулети повністю. Встановити на 50 хвилин режим «Випічка». Залишити на 10 хвилин настоятися, потім виймати.