Суфле з рибного фаршу

    

5 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Риба (хек, щука, тріска) - 500 г філе

Молоко - 250 мл

Яйця - 2 шт.

Сметана - 1 ст. ложка

Олія - 1 ч. ложка

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Приготувати з рибного філе фарш за допомогою м'ясорубки, додати до нього сіль і перемішати.

2Змазати дно мультиварки олією та покласти туди рибний фарш, залити його невеликою кількістю води й увімкнути режим «Тушкування» на 30 хвилин. За цей час 3–4 рази перемішати фарш.

3Збити яйця, додати до них молоко та сметану, перемішати. Залити яєчно-молочною сумішшю рибний фарш і переключити мультиварку на режим «Випічка» на 30 хвилин.

00:00