Салат з капусти з морквою та редькою

  

5 Січня, 2017

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Капуста - 200 г

Морква - 3 шт.

Яблука - 2 шт.

Редька (маргеланська або чорна зимова) - 1 шт.

Зелень петрушки або кропу - 1 ст. ложка

ЗАПРАВКА:

Олія - 40 г

Лимон - 1 ч. ложка соку

Перець чорний мелений

Цукор

Сіль

Directions

1Моркву, яблука та редьку натерти на крупній тертці. Капусту нашаткувати тонкою соломкою.

2ЗАПРАВКА: Олію збити з оцтом, додати цукор, сіль і перець за смаком.

3Підготовлені овочі та яблука змішати, полити заправкою, перемішати. Подавати в салатниці, посипавши рубаною зеленню та прикрасивши продуктами, що входять до складу салату.

00:00