Минтай з овочами та цвітною капустою на пару
Минтай з овочами та цвітною капустою на пару

Минтай з овочами та цвітною капустою на пару

    ,

6 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Минтай - 1 кг

Сир твердих сортів - 50‑70 г

Перець болгарський солодкий - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Помідори - 2‑3 шт. невеликих / 3 шт.

Сметана або йогурт - 5 ст. ложок / 100 г

Майонез - 5 ст. ложок / 100 г

Паприка - 1 ч. ложка

Цвітна капуста - 0,5 качана середнього

Зелень сушена (за бажання)

Перець чорний мелений

Перець червоний мелений (за бажання)

Сіль

Directions

1Рибу нарізати шматочками та покласти в каструлю мультиварки, додати сіль, перець і сушену зелень.

2Овочі очистити. Цибулю нарізати півкільцями або тонкою соломкою, помідори та перець - кубиками. Капусту розібрати на невеликі суцвіття і промити.

ВАРІАНТ 1:

1Додати овочі до риби. Змішати по 3 ст. ложки майонезу і сметани, заправити рибу та овочі, добре перемішати.

2СОУС: Змішати по 2 ст. ложки сметани та майонезу, додати паприку та сіль.

3Полити капусту соусом і покласти в ємність для варіння на пару. Сир натерти на тертушці і посипати ним капусту.

4Готувати на режимі «Пароварка» 55 хвилин.

ВАРІАНТ 2:

1СОУС: Змішати сметану та майонез.

2У половину соусу додати подрібнені овочі, перемішати і все викласти на рибу, посипати тертим сиром.

3У другу половину соусу додати червоний мелений перець і сіль, перемішати.

4Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Вмочити шматочки цвітної капусти в соус і помістити в кошик для варіння на пару. Включити мультиварку в режимі «Випічка» на 40 хвилин.

00:00