Ікра з буряка гарніри мультиварка 12 Січня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 1 hr Ingredients Буряк - 1 кг Помідори - 3 шт. Перець болгарський - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Олія - 3 ст. ложки Вода - 50 мл Сіль Directions 1Овочі ретельно вимити. Перець нарізати тонкою соломкою, цибулю — дрібно, помідори - невеликими кубиками або натерти на дрібній тертці. Буряк очистити, натерти на крупній тертці. 2Покласти все в мультиварку, додати олію, воду, сіль. Перемішати. Включити режим «Тушкування» на 1 годину. 3Готову ікру остудити та прибрати на деякий час в холодильник. 4Подавати як гарнір до риби або м'яса. 00:00