Запіканка сирна (творожна) з манкою

    

19 Січня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Сир - 500 г

Масло вершкове розтоплене - 50 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Манна крупа - 0,5 склянки

Родзинки - 0,5 склянки

Сухарі мелені - 2 ст. ложки

Сметана - 0,5 склянки

Сіль

Ванілін

Directions

1Пропустити через м'ясорубку сир (творог), додати розтоплене вершкове масло, збиті з цукром яйця, манну крупу, сіль і ванілін. Добре перемішати з родзинками.

2Викласти масу на змащену маслом і посипану сухарями сковороду. Змастити сметаною та скропити розтопленим маслом. Запікати в духовці 25-30 хвилин.

3Подавати на стіл в гарячому вигляді зі сметаною або фруктовим сиропом.

00:00