Суп з картоплею та зеленим горошком

    

20 Січня, 2017

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Картопля - 3 шт.

Горошок свіжий - 200 г

Цвітна капуста - 300 г

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Зелень петрушки

Зелень кропу

Вода - 1,5 л

Сметана - 50 мл

Сіль

Directions

1Картоплю нарізати кубиками, капусту розділити на суцвіття, моркву нарізати соломкою, цибулю подрібнити.

2Воду довести до кипіння, овочі скласти в каструлю та залити окропом. Готувати в аерогрилі 45 хвилин при температурі 250°С.

3У порційні тарілки додати зелень петрушки та кропу.

00:00