чіхіртма
чіхіртма

Чіхіртма з індичкою

      

26 Січня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Індичка - 500 г

Вода - 700 мл

Яйця - 2 жовтки

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Масло вершкове - 2 ст ложки

Борошно - 2 ч. ложки

Лимон - 30 мл соку

Кінза - 2 гілочки

Петрушка - 2 гілочки

Базилік - 2 гілочки

М'ята - 1 гілочка

Шафран - 3 тичинки

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1М'ясо індички відварювати 30 хвилин, нарізати шматками та обсмажити на маслі з подрібненою ріпчастою цибулею.

2Бульйон процідити, покласти в нього м'ясо та цибулю, посолити та довести до готовності.

3М'ясо вийняти, в бульйон ввести яєчну суміш (яйця, борошно, лимонний сік), додати подрібнену зелень, шафран, перець і прогріти 5 хвилин.

00:00