Чіхіртма з баклажанів з помідорами перші страви грузинська кухня 28 Січня, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Баклажани - 4 шт. Помідори - 4 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яйця - 8 шт. Часник - 4 зубчики Кінза - 4 гілочки Олія - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Баклажани очистити, нарізати кружальцями та обсмажити на олії. Помідори нарізати тонкими кільцями, ріпчасту цибулю подрібнити та обсмажити окремо. 2У сковороду викласти шарами: баклажани, цибулю, помідори, товчений часник, подрібнену зелень кінзи. Кожен шар трохи посолити. 3Яйця збити та залити ними інгредієнти. Довести до готовності на середньому вогні.На першу страву не схоже 00:00