Сациві з осетрини

  

29 Січня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Осетрина - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 5 головок

Горіхи волоські - 400 г

Часник - 4 зубчики

Яйця - 3 жовтки

Оцет винний - 100 мл

Гвоздика - 30 г

Кориця - 20 г

Коріандр - 20 г

Хмелі-сунелі - 20 г

Шафран - 20 г

Лавровий лист

Перець духмяний горошком

Сіль

Directions

1Рибу нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді з лавровим листом і духмяним перцем.

2Горіхи, цибулю та часник подрібнити, посолити, залити бульйоном, варити 10 хвилин, додати оцет, спеції.

3Через 10 хвилин зняти з вогню, остудити. Додати збиті жовтки, трохи нагріти.

4Рибу залити соусом, остудити.

00:00