Котлети сирно-рисові закуски 29 Січня, 2017 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис варений - 2 склянки Сир твердий - 160 г Яйця - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Порошок каррі - 0,5 ч. ложки Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки Олія - 3 ст. ложки Зелень петрушки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Цибулю дрібно порубати й обсмажити на 1 ст. ложки олії при постійному помішуванні. 2Рис змішати з цибулею, збитими яйцями, сіллю, перцем, тертим сиром, борошном і каррі. Сформувати 8 котлет і обваляти їх в сухарях. 3Обсмажувати котлети на олії до утворення золотистої скоринки. 4При подачі оформити зеленню.Рис для котлет краще не промивати: з клейкого рису зручніше формувати котлети. 00:00