Паштет овочевий з творожним сиром

    

31 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Сир творожний - 150 г

Вершки 33% - 300 мл

Яйця - 2 шт.

Цвітна капуста - 1 качан

Баклажани - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Борошно кукурудзяне - 2 ст. ложки

Олія

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Подрібнити цибулю, натерти на крупній тертці моркву, баклажан нарізати кубиками. Покласти подрібнені овочі в окрему ємність.

2Збити яйця, додати борошно, вершки, сир, цибулю. Посолити, поперчити. Ретельно перемішати.

3Чашу мультиварки змастити олією, на дно викласти моркву. Залити частиною яєчної суміші.

4Закип'ятити 1,2 л води, розділити капусту на суцвіття, опустити на 3 хвилини в киплячу підсолену воду. Викласти в чашу мультиварки поверх моркви, вилити ще частину яєчної суміші.

5Наступним шаром - баклажан і залишки заливки. Встановити режим «Випічка», готувати 30 хвилин.

6Після сигналу в теплому вигляді змішати все в блендері, поставити в холодильник на 4 години.

7Перед подачею на стіл прикрасити паштет подрібненою зеленню.

00:00