Паштет печінковий (з вином)

  ,   

1 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 45 mins

Ingredients

Яловича печінка - 400 г

Масло вершкове - 50 г

Вершки 33% - 100 мл

Вино біле - 20 мл

Цибуля - 1 шт.

Коріандр

Мускатний горіх

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити та подрібнити цибулю, розтопити вершкове масло в чаші мультиварки, пасерувати цибулю 5 хвилин.

2Пропустити через м'ясорубку печінку, посолити, поперчити, влити вершки, вино, ретельно перемішати.

3Викласти в мультиварку печінкову масу, додати коріандр і мускатний горіх, встановити режим «Смаження» на 30 хвилин.

4Після сигналу готову масу перекласти в блендер, подрібнити.

5Покласти паштет в глибоку ємність, поставити в холодильник на 2 години.

00:00