Риба фарширована цибулею та морквою з яблуками

    

1 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Риба морська біла - 3-4 тушки невеликого розміру

Лимон - 3-4 дольки

Цибуля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Олія - 1,5 ст. ложки

Вода - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити рибні тушки, натерти їх сіллю та чорним перцем.

2Овочі вимити й очистити. Дрібно нарізати яблуко, цибулю та моркву, посолити та перемішати.

3Начинкою наповнити рибні черевця, додати в кожну по дольці лимона та закріпити їх зубочистками.

4Змастити дно мультиварки олією та покласти фаршировану рибу, налити води та включити режим «Випічка» на 30 хвилин.

00:00