Паштет печінковий у лаваші

    

1 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Куряча печінка - 350 г

Лаваш - 4 листа

Олія - 40 мл

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Майонез - 5 ст. ложок

Кетчуп - 5 ст. ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Залити водою печінку на 2 години.

2Нарізати шматочками, помістити в блендер, зробити пюре. Перекласти готову масу на окреме блюдо, посолити, поперчити.

3Натерти на тертці моркву та цибулю. Налити в чашу мультиварки олію, пасерувати овочі 7 хвилин із закритою кришкою.

4Викласти на листи лаваша тонким шаром паштет, зверху шар моркви та цибулі. Згорнути лаваш в рулет і покласти в чашу мультиварки. Встановити режим «Підігрів».

5СОУС: Збити в окремій глибокій мисці майонез, кетчуп і яйця.

6Залити яєчною масою лаваші та змінити режим на «Тушкування». Готувати 15 хвилин.

00:00