Чіхіртма «Асорті» перші страви грузинська кухня 2 Лютого, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Баранина - 250 г грудинки Курка - 600 г Яйця - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло вершкове - 40 г Борошно - 2 ч. ложки Лимон - 30 мл соку Петрушка - 2 гілочки Базилік - 2 гілочки Перець чорний горошком Сіль Directions 1Баранину та курку нарізати шматочками, відварити до готовності, обсмажити на маслі з подрібненою цибулею. 2Бульйон процідити, покласти в нього м'ясо, посолити, додати перець, яєчну суміш (яйця, лимонний сік, борошно), подрібнену зелень і прокип'ятити. 00:00