Рулет м’ясний з рисом і овочами страви з м'яса духовка 4 Лютого, 2017 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 1 hr 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Фарш м'ясний - 400 г Рис - 150 г Морква - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яйця - 2 шт. Сухарі панірувальні - 5 ст. ложок Горіхи волоські рубані - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Олія - 3 ст. ложки Цибуля зелена - 20 г Листя салату зеленого Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рис відварити в киплячій підсоленій воді (1:6) та відкинути на друшляк. 21 моркву та 1 цибулину очистити, промити та нарізати кубиками. Змішати з рисом. Додати яйця, панірувальні сухарі, фарш, горіхи, посолити та поперчити. 3Надати масі форму батона та покласти на змащене вершковим маслом деко. Запікати 45 хвилин у розігрітій до 160-170°С духовці. 4Решту цибулі та моркви очистити, нарізати соломкою і обсмажувати на олії 15 хвилин. Посолити та поперчити. 5Рулет нарізати скибочками та викласти на листя салату з овочами. Подавати, посипавши нарізаною кільцями зеленою цибулею. 00:00