Груші «Рішельє»

    

7 Лютого, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

Ingredients

Груші - 2 шт.

Рис відварний - 200 г

Масло вершкове - 10 г

Мигдаль солодкий - 60 г

Яйця - 2 шт.

Абрикосове пюре - 60 г

Цукор - 50 г

Борошно пшеничне - 20 г

Молоко, вершки або фруктовий сироп - 100 г

Directions

1Рис перемішати з маслом та рубаним мигдалем.

2Груші, очищені від шкірки та серцевини, нарізати скибочками.

3Половину рису викласти в глибоку форму, змащену маслом і посипану борошном. Потім укласти шарами груші та пюре з абрикосів. Покрити залишками рису.

4Жовток розтерти з частиною цукру та перемішати зі збитим білком. Рис залити яєчною масою та посипати цукром, що залишився.

5Запікати в духовці до золотистої скоринки та подавати з вершками, молоком або фруктовим сиропом.

00:00