Суп рибний марсельський перші страви французька кухня 8 Лютого, 2017 365 рецептов французской кухни Ingredients Риба дрібна - 2 кг Молюски - 1 кг Лангуст - 1 шт. Олія оливкова - 0,5 склянки Часник - 1 головка Томатна паста - 2 ст. ложки Борошно - 2 ст. ложки Вино сухе біле - 750 мл Вода - 750 мл Перець гіркий - 1 стручок Хліб Зелень петрушки Лавровий лист Шафран Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рибу нарізати шматками, замаринувати в суміші з олії, шафрану, солі та перцю. 2Перелити маринад в каструлю, додати часник, зелень петрушки, томатну пасту, борошно, вино, воду, лавровий лист, риб'ячі голови, сіль, шафран і гіркий перець. Варити 1 годину. 3Процідити, додати мариновані шматки риби, молюски та нарізаного лангуста. Варити ще 15 хвилин. 4Бульйон подавати в супниці, рибу - на блюді з підсмаженим хлібом, натертим часником. 00:00