1Мед змішати з розпушувачем, поставити на водяну баню, готувати, постійно помішуючи, до повного розчинення меду. Яйця збити з цукром, додати до них медову суміш. Борошно просіяти та всипати в яйця з медом. Замісити тісто.
2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, влити тісто, встановити режим «Випічка» та готувати 2,5 години.
3Після звукового сигналу залишити бісквіт в режимі «Підігрів» на 10 хвилин.
4Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару.
5Чорнослив замочити в теплій воді на 20 хвилин.
6КРЕМ: Сметану збити з цукром.
7Остиглий бісквіт розрізати на 3 коржі. Кожен корж змастити кремом і покласти на нього чорнослив.
8Готовий торт поставити в холодильник на 6-8 годин.