Суп рибний з картоплею і крупою перші страви мультиварка 12 Лютого, 2017 250 блюд из картофеля 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 45 mins Ingredients Риба (судак, щука, минь, тріска) - 300 г / 500 г Картопля - 8‑9 шт. / 2 шт. Перлова крупа - 3 ст. ложки / 100 г Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Петрушка - 1 корінь Олія - 1 ст. ложка (варіант 1) Перець чорний - кілька горошин (варіант 1) Перець духмяний горошком (варіант 2) Лавровий лист Спеції для риби Сіль Зелень Directions 1Рибу розділити на шматки та зварити. 2У проціджений бульйон покласти кубики картоплі, а потім нарізані та підсмажені на олії ріпчасту цибулю, моркву та петрушку. 3Через 10 хвилин додати зварену окремо перлову крупу, чорний перець горошком, лавровий лист, посолити і варити до готовності. У МУЛЬТИВАРЦІ: 1Корінь петрушки, цибулю, моркву та картоплю почистити і нарізати. Крупу промити. 2Скласти все в каструлю, посолити, додати спеції (крім лаврового листа та перцю). Залити водою, поставити в режим «Мультиповар» на 35 хвилин. 3Додати лавровий лист та перець, закрити та залишити на 10 хвилин. 4Подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню. 00:00