1У маленьку каструлю покласти цукор, масло, мед, корицю, соду та яйця. Каструлю на розмір більше наповнити водою до половини, поставити на вогонь і помістіти в неї маленьку каструлю. Тримати на водяній бані суміш, поки вона не стане рідкою.
2Коли з'явиться піна, зняти з вогню та всипати борошно невеликими порціями, постійно помішуючи. Вимішувати тісто, доки не стане його важко мішати. Тісто має бути м'яким, пружним і еластичним.
3Розділити тісто на дві частини.
4Чашу мультиварки вистелити папером для випічки. Одну половину тіста розкачати в пласт середньої товщини, викласти на дно чаші. Нанести джем тонким шаром, але краї не змащувати. Розкачати другу частину тіста в пласт і викласти на джем, скріпити краї. Закрити кришку мультиварки, готувати 40 хвилин в режимі «Випічка».