Суп овочевий з фаршем перші страви 16 Лютого, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 4 л Ingredients Фарш (будь-який) - 500 г Цукіні - 300 г Баклажани - 300 г Капуста - 250 г Помідори - 300 г Селера - 300 г стебел Морква - 150 г Цибуля ріпчаста або цибуля порей - 150 г Вода - 2,5 л Олія Зелень Перець Сіль Directions 1Цибулю нарізати півкільцями, баклажани, цукіні і помідори - кубиками, селеру - дрібно, капусту - дрібно соломкою. Моркву натерти на середній тертці. 2На олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити. 3Додати баклажани і цукіні, тушкувати 5 хвилин. 4Додати капусту, селеру і помідори, тушкувати ще 5 хвилин. 5Потім налити 2,5 літри води, посолити, поперчити. Довести до кипіння. 6Маленькими шматочками додати фарш. Варити 15 хвилин. 7Готовий суп посипати зеленню.У цей суп можна додати будь-які овочі, за смаком. 00:00