Пиріг з м’ясом і капустою
пироги, страви з м'яса мультиварка
17 Лютого, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Борошно - 400 г
Свинина або яловичина нежирна - 250 г
Капуста білокачанна - 200 г
Маргарин - 100 г
Цукор - 25 г
Дріжджі - 25 г
Цибуля ріпчаста - 20 г
Сіль - 15 г
Молоко - 100 мл
Масло вершкове
Петрушка
Кріп
Перець чорний мелений
Directions
1З третини борошна, молока та дріжджів поставити опару. Поставити в тепле місце на 3 години.
2У чаші мультиварки розтопити вершкове масло, вбити в нього яйця, додати цукор, сіль. Підігріти цю суміш до 30°C, потім вилити в опару. Замісити рідке тісто, потім додати борошно, що залишилося. Вимісити його так, щоб відставало від рук, потім поставити в режим «Підігрів» на 1,5-2 години.
3Білокачанну капусту дрібно нарізати, обсмажити на олії.
4М'ясо нарізати на шматочки 25-30 г, обсмажити та пропустити через м'ясорубку.
5Ріпчасту цибулю дрібно нарізати та обсмажити окремо до золотистого кольору.
6Капусту, м'ясо, цибулю, зелень і перець змішати, посолити.
7Тісто розділити на шматки, розкачати в круглі коржі по діаметру мультиварки товщиною 5-8 мм. На перший пласт викласти рівним шаром начинку, прикрити другим шаром. Краї прищипнути, верх пирога змастити яйцем.
8Викласти пиріг в змащену олією чашу мультиварки, поставити режим «Підігрів» на 15 хвилин.
9Потім включити режим «Випічка» на 60 хвилин.