Суп німецький ковбасний

    

17 Лютого, 2017

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Картопля - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Помідори консервовані - 440 г

Селера - 3 стебла

Бульйон яловичий або свинячий - 1 л

Квасоля червона консервована - 250 г

Капуста - 130 г

Сосиски - 130 г

Ковбаса (шинка) - 130 г

Кмин - 1/2 ч.л.

Сіль

Перець чорний

Directions

1Картоплю нарізати кубиками, цибулю - крупно, селеру - дрібно, консервовані помідори нашаткувати і покласти все разом з кмином в велику каструлю з бульйоном. Довести до кипіння, закрити кришкою і варити близько 20 хвилин.

2Додати консервовану квасолю без рідини та нашатковану капусту і продовжувати варити ще 20 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

3Покласти крупно нарізані сосиски, нарізану кубиками ковбасу, сіль і перець, перемішати і варити ще кілька хвилин.

00:00