Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 100 г
Олія оливкова - 100 мл
Оцет - 2 ст. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Вода - 200 мл.
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Яловичина - 1 кг фаршу
Пармезан - 200 г
Олія оливкова - 100 мл
Цибуля - 4 шт.
Яйця - 4 шт.
Вода - 200 мл
Перець чорний мелений
Мускатний горіх
Сіль
Directions
1Просіяти борошно в миску, зробити в центрі невеликий отвір, куди викласти сіль, вилити оцет і олію, а потім поступово ввести воду. Замісити тісто та скачати колобок. Накрити його харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 1 годину.
2Оливкову олію вилити в чашу мультиварки, нагріти в режимі «Тушкування». Дрібно нарізати цибулю, покласти її в олію, обсмажити та додати фарш. Потім влити склянку води, додати сіль, перець і мускатний горіх. Накрити кришку, виставити режим «Смаження» на 20 хвилин.
3Дати начинці охолонути. У неї вмішати тертий пармезан, яєчні жовтки та ретельно збиті білки. Все перемішати, потім розділити тісто на 2 шматки. Один має бути більше іншого.
4Великий лист розкласти по дну мультиварки, змащеному маслом, зробити бортики. На нього викласти начинку. Закрити її другим листом, попередньо змазаним олією з внутрішньої сторони. Прищипнути краї, зробити отвори у верхній частині пирога. Змастити його олією та поставити випікатися в режимі «Випічка» на 60 хвилин.