Булочки з цукерками

    

21 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Цукор - 150 г

Масло вершкове - 150 г

Цукерки «Корівка» - 150 г

Молоко - 220 мл

Олія - 15 мл

Яйця - 2 шт.

Дріжджі сухі - 4 ч. ложки

Вода

Сіль

Directions

1Нагрівати в чаші мультиварки молоко 10 хвилин. Розчинити в молоці дріжджі, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на півгодини в теплому місці.

2Розчинити на водяній бані вершкове масло, змішати з яйцями та борошном, цукром, додати до опари. Накрити рушником, залишити в теплому місці на 20 хвилин.

3Відокремити від тіста невеликий шматочок, розкачати його в коржик і вкласти в центр половинку цукерки, з'єднати краї та защипнути. Аналогічно сформувати інші булочки та змастити вершковим маслом кожну за допомогою пензлика.

4Викласти в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 50 хвилин.

5Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.

00:00