Кальцоне з овочами та морепродуктами

  ,   

22 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Тісто дріжджове - 500 г

Мідії - 100 г

Кільця восьминога - 100 г

Креветки або краби - 100 г

Cир проволоне - 100 г

Маслини - 100 г

Cир пармезан тертий - 50 г

Зелений горошок консервований - 50 г

Перець зелений - 1 шт.

Цибуля зелена - 1 пучок

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Лимонна меліса - 2 ст. ложки

Чебрець - 1 ч. ложка

Орегано - 1 ч. ложка

Лимонний сік

Бренді

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Приготувати дріжджове тісто, розкачати на присипаній борошном дошці та розрізати на 4 однакових квадрата.

2Нагріти оливкову олію, овочі дрібно нарізати й обсмажити в чаші мультиварки в режимі «Смаження». Додати краби або креветки, кільця восьминога та горошок, тушкувати все разом.

3Додати маслини, приправити сіллю, перцем, чебрецем, орегано, лимонним соком і бренді. Зняти з вогню, дати трохи охолонути, підмішати лимонну мелісу та тертий сир.

4Викласти квадрати в змащену олією чашу мультиварки, на них рівним шаром покласти начинку. Краї тіста змочити водою, з'єднати разом. Випікати кальцоне в режимі «Випічка» 35 хвилин.

00:00