1Моркву очистити, вимити та натерти на крупній тертці.
2У чашу мультиварки влити воду, покласти моркву, цукор, корицю, половину вершкового масла. Встановити режим «Випічка» та готувати 10-15 хвилин. Потім вийняти моркву та дати стекти воді.
3Борошно додати в молоко та влити в чашу мультиварки. Встановити режим «Випічка» та нагрівати молоко, помішуючи. Додати вершкове масло, перемішати та готувати ще 5 хвилин.
4Перелити молочну суміш в окремий посуд. Туди ж викласти моркву, лимонну цедру і подрібнені горіхи.
5Жовток відокремити від білка та додати його в морквяну суміш. Білок збити в піну та додати до решти інгредієнтів.
6Чашу мультиварки вистелити папером для запікання, викласти отриману суміш, встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.