Суп курячий з сочевицею

  

25 Лютого, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 5-7 порцій (каструля 4 л)

Ingredients

Курка - 1 шт. вагою близько 1,5 кг

Сочевиця - 200 г

Картопля - 600 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Олія

Перець

Сіль

Directions

1Курку вимити, розрізати на шматочки. Відварити в підсоленій воді до готовності (близько 1 години), потім вийняти.

2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці.

3На олії обсмажити цибулю, додати моркву, обсмажити.

4Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками, додати в курячий бульйон.

5Коли картопля закипить, додати промиту сочевицю, посолити, поперчити. Варити 5 хвилин.

6Додати цибулю і моркву, варити ще 5 хвилин. В цілому сочевиця повинна варитися 10 хвилин. Час приготування сочевиці вказано на упаковці.

7Суп розлити по тарілках, додати шматочки курки.

Сочевицю можна використовувати як помаранчеву, так і зелену, помаранчева дає більш приємний колір.

Супчик схожий за смаком на гороховий, але на відміну від нього, цей суп готується набагато швидше.

00:00