хліб висівковий
хліб висівковий

Хліб з мелених висівок з борошном

    

26 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Висівки пшеничні - 100 г

Борошно житнє - 100 г

Масло вершкове - 5 г

Дріжджі - 5 г

Вода - 200 мл

Directions

1Дріжджі розвести в теплій воді, додати 50 г борошна та зробити опару. Поставити її на 30 хвилин в тепле місце, накривши харчовою плівкою.

2Після того як опара підніметься, замісити тісто, всипати в нього залишки борошна та висівки.

3Викласти тісто в чашу мультиварки, змащену маслом і присипану борошном, на 30-40 хвилин, включивши режим «Підігрів».

4Потім включити режим «Випічка» на 50-60 хвилин.

00:00