Пудинг сирний (творожний) з горіхами десерти духовка 26 Лютого, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 5 порцій Ingredients Сир (творог) - 500 г Яйця - 5 шт. Цукор - 100 г Родзинки без кісточок - 100 г Горіхи рубані - 50 г Сухарі мелені - 20 г Масло вершкове - 20 г Цедра лимона або апельсина терта - 5 г Сіль Directions 1Горіхи обсмажити до світло-коричневого кольору та розтерти з 50 г цукру. 2Сир (творог) протерти, додати цукор, масло, яєчні жовтки, сіль, цедру та збити. Сирну масу з'єднати з просіяними сухарями, горіхами, родзинками, ввести збиті в густу піну білки та перемішати. 3Сирною масою заповнити на 3/4 змащену маслом форму. Варити пудинг під кришкою на водяній бані 1 годину або запікати в духовці 30-40 хвилин. 4Готовий пудинг викласти з форми на блюдо та подати гарячим з фруктовим сиропом або зі сметаною. 00:00