Суп курячий з домашньою локшиною

    

1 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка — 0,5 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Лимон — 0,5 шт. (сік)

Лавровий лист - 2 шт.

Зелень петрушки та кропу - 1 пучок

Вода - 3-4 л

Сіль

ДЛЯ ЛОКШИНИ:

Яйце - 1 шт.

Борошно

Сіль

Directions

БУЛЬЙОН

1Курку ретельно вимити та помістити в каструлю мультиварки, залити водою. Готувати на режимі «Тушкування» 4 години.

2Через 1 годину після початку приготування додати в бульйон терту моркву, дрібно нарізану цибулю, лавровий лист і сіль.

ЛОКШИНА

1Замісити м'яке тісто: в миску розбити яйце, додати сіль, перемішати, всипати борошно та вимісити тісто. Накрити миску рушником і залишити тісто на 15 хвилин.

2Потім тісто розкачати в тонкий корж і дати трохи підсохнути.

3Через 30-40 хвилин нарізати локшину.

СУП

1Після того, як бульйон буде готовий, вийняти курку з мультиварки, розібрати м'ясо на шматочки та повернути назад в бульйон.

2Бульйон довести до кипіння, додати локшину, лимонний сік, дрібно нарізану петрушку та кріп. Переключити мультиварку в режим «Варка на пару» на 20 хвилин.

00:00