1Курку ретельно вимити та помістити в каструлю мультиварки, залити водою. Готувати на режимі «Тушкування» 4 години.
2Через 1 годину після початку приготування додати в бульйон терту моркву, дрібно нарізану цибулю, лавровий лист і сіль.
ЛОКШИНА
1Замісити м'яке тісто: в миску розбити яйце, додати сіль, перемішати, всипати борошно та вимісити тісто. Накрити миску рушником і залишити тісто на 15 хвилин.
2Потім тісто розкачати в тонкий корж і дати трохи підсохнути.
3Через 30-40 хвилин нарізати локшину.
СУП
1Після того, як бульйон буде готовий, вийняти курку з мультиварки, розібрати м'ясо на шматочки та повернути назад в бульйон.
2Бульйон довести до кипіння, додати локшину, лимонний сік, дрібно нарізану петрушку та кріп. Переключити мультиварку в режим «Варка на пару» на 20 хвилин.