Запіканка рисова з сиром

    , ,

2 Березня, 2017

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)
300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Рис - 50 г / 0,5 склянки

Молоко - 100 мл / 2 склянки

Вода - 100 мл / -

Сир твердий - 15 г / 2 ст. ложки тертого

Масло вершкове - 5 г / 1 ст. ложка розтопленого

Directions

1Рис зварити до напівготовності (20 хвилин) в невеликій кількості води без солі. Відкинути на друшляк, можна промити холодною водою.

2Потім залити гарячим молоком, посолити і варити до готовності, періодично помішуючи, під кришкою, доки рис не вбере все молоко.

3ВАРІАНТ 1: Половину готового рису викласти на змащену маслом сковороду, посипати натертим сиром, покрити його шаром рису, що залишився, і зверху знову посипати сиром.

4ВАРІАНТ 2: У форму, змащену маслом, шарами покласти рис і тертий сир. Зверху має бути сир.

5Полити розтопленим вершковим маслом і запікати в духовці до утворення скоринки.

Дієта для здоров'я суглобів з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, при інфекційних артритах

00:00