Запіканка рибна з беконом і часником

  ,   

2 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Картопля - 400 г

Риба морська - 350 г філе

Бекон - 120 г

Борошно пшеничне - 100 г

Сир - 80 г

Маслини без кісточок - 30 г

Яйця - 3 шт.

Часник - 2 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 3 ст. ложки

Олія

Спеції

Сіль

Directions

1Картоплю очистити, вимити, відварити в підсоленій воді та зробити пюре. Додати борошно, 1 яйце, спеції та перемішати.

2Цибулю очистити, вимити та дрібно нарізати. У сковороді на олії обсмажити цибулю та подрібнений часник.

3Яйця збити зі сметаною, дрібно нарізаними маслинами та беконом.

4Філе риби вимити, нарізати на порційні шматочки, посолити.

5У чашу мультиварки влити олію, викласти пюре, рибу, обсмажені цибулю та часник, залити яєчно-сметанною сумішшю. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.

6За 10 хвилин до завершення режиму посипати тертим сиром.

00:00