Вареники ліниві

  

4 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль

Масло

Сметана

Directions

1Сир (творог) протерти через сито, додати борошно, яйця, цукор, сіль і перемішати до однорідної маси.

2Масу розкачати в пласт товщиною 10-12 мм і розрізати на смужки шириною 2,5 см, які потім нарізати шматочками прямокутної або трикутної форми.

3Вареники варити в підсоленій воді, поки вони не спливуть.

4Подавати з маслом, сметаною або цукром.

00:00