Варення з айви

    

5 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Айва - 900 г

Цукор - 800 г

Гвоздика - 4 шт.

Вода - 100 мл

Directions

1Айву вимити, видалити серцевину, нарізати на середні шматочки, покласти в глибоку чашку, засипати цукром, додати гвоздику та залишити настоюватися на 3 дні.

2Через 3 дні перекласти фруктову масу в чашу мультиварки, влити воду. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин, закрити кришку. Після того як варення закипить, відкрити кришку і продовжувати варити. Поки варення вариться, перемішати його кілька разів.

3Вимкнути мультиварку та дати варенню охолонути, після чого знову встановити режим «Тушкування» на 30 хвилин і готувати з відкритою кришкою.

4Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00