1Айву вимити, видалити серцевину, нарізати на середні шматочки, покласти в глибоку чашку, засипати цукром, додати гвоздику та залишити настоюватися на 3 дні.
2Через 3 дні перекласти фруктову масу в чашу мультиварки, влити воду. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин, закрити кришку. Після того як варення закипить, відкрити кришку і продовжувати варити. Поки варення вариться, перемішати його кілька разів.
3Вимкнути мультиварку та дати варенню охолонути, після чого знову встановити режим «Тушкування» на 30 хвилин і готувати з відкритою кришкою.
4Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.