Паска сирна (творожна) з родзинками, цукатами та курагою
солодка випічка Великдень, мультиварка, святкове
6 Березня, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Борошно пшеничне - 250 г
Сир (творог) - 80 г
Масло вершкове - 70 г
Молоко - 70 мл
Родзинки - 70 г
Цукати - 70 г
Курага - 70 г
Цукор - 50 г
Яйця - 1 шт.
Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки
Ванілін - 0,5 ч. ложки
Сіль
ДЛЯ ГЛАЗУРІ:
Яйця - 1 білок
Цукор - 25 г
Лимон - 2 краплі соку
Directions
1Дріжджі з'єднати з борошном, додати сіль і ванілін. В окремому посуді збити яйця з цукром. Потім додати борошно, сир (творог) і 50 г розтопленого вершкового масла. Замісити тісто, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 2 години.
2Тісто, що підійшло, змішати з цукатами, курагою та родзинками, попередньо замоченими в теплій воді.
3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.
4Вимкнути режим і дати тісту постояти 15 хвилин.
5Потім встановити режим «Випічка» на 1,5 години.
6Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Потім відкрити кришку та дати пасці охолонути.
7Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.
8ГЛАЗУР: Білок збити з цукром і лимонним соком.
9Змастити готову паску глазур'ю.