Варення з апельсинів із пелюстками троянд

    

8 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Апельсини - 3 шт.

Цукор - 500 г

Пелюстки троянд - 40 г

Лимон - 10 мл соку

Вода - 250 мл

Варення з апельсинів із пелюстками троянд

Directions

1Пелюстки промити, обсушити, злегка розім'яти, залити лимонним соком. Апельсини вимити, нарізати скибочками.

2Покласти в чашу мультиварки цукор, додати воду. Встановити режим «Варка на пару» на 5-7 хвилин, довести до кипіння. Викласти в сироп апельсини і трояндові пелюстки. 3 рази в цьому самому режимі довести до кипіння й остудити.

3Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00