Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет гарячий

    

20 Вересня, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Картопля - 2 шт.

Морква -1 шт.

Ріпа - 0,5 шт.

Бруква - 75 г

Огірок маринований - 1 шт.

Гриби мариновані - 120 г

Зелений горошок - 100 г

Масло вершкове - 30 г

Борошно - 1 ст. ложка

Бульйон - 200 мл

Молоко - 50 мл

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Овочі нарізати і відварити з горошком в підсоленій воді.

2Додати нарізані огірок і гриби. Поставити в духовку і довести до готовності.

СОУС

1Бульйон змішати з борошном до однорідної маси і закип'ятити.

2Потім влити молоко, додати масло, подрібнену зелень петрушки і довести до кипіння.

3Заправити салат готовим соусом.

00:00