Хачапурі з сиром (творогом) випічка грузинська кухня висококалорійне, духовка 8 Березня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Булочки и пирожки (Семь поварят) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 6 шт. Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Масло вершкове - 150 г Борошно пшеничне - 260 г Сир (творог) - 250 г Цукор - 1 ч. ложка Яйця - 1 шт. ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир твердий - 200 г Сметана - 1 ст. ложка Яйця - 1 шт. Часник - 4 зубчики Directions 1Розтоплене вершкове масло перемішати з сиром, яйцем, цукром, додати стільки борошна, щоб вийшло щільне тісто. 2Витримати тісто в холодильнику 15-20 хвилин. 3Змішати всі інгредієнти начинки: сир (творог), сметану, дрібно нарізаний часник і яйце. 4З тіста розкачати два коржі. Один укласти в змащену маслом форму, покласти на нього начинку, закрити другим коржем і защипнути краї. 5Випікати хачапурі в духовці при 180°С до золотистого кольору. 00:00