Cуфле з м’яса із сиром (творогом) страви з м'яса духовка 8 Березня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 2 hrs 15 mins Yields: 5 порцій Ingredients Яловичина - 750 г м'якоті Сир (творог) - 250 г Яйця - 4 шт. Масло вершкове - 75 г Сир твердий тертий - 2 ст. ложки Хліб пшеничний - 50 г Молоко - 0,5 склянки Зелень петрушки Сіль Directions 1М'ясо відварити з додаванням солі. 2Хліб замочити в молоці. 3Сир (творог), м'ясо та замочений хліб пропустити 2-3 рази через м'ясорубку. Додати половину масла, жовтки яєць, сіль і перемішати. 4Білки яєць збити в густу піну та додати в приготовлену масу. 5Підготовлену масу викласти на змащену маслом форму, зверху посипати тертим сиром і запекти в духовці. 6Готове суфле полити розтопленим маслом і подавати, оформивши зеленню. 00:00