Соус червоний з цибулею та корнішонами соуси 9 Березня, 2017 Энциклопедия русской и европейской кухни Yields: 500 г Ingredients Готовий ocновний червоний соус - 400 г Цибуля ріпчаста - 200 г Оцет 9% - 40 г Масло або маргарин вершковий - 20 г Огірки мариновані (корнішони) - 100 г Directions 1Пасеровану на вершковому маслі подрібнену ріпчасту цибулю, перець горошком, лавровий лист залити оцтом і випарувати майже насухо. 2Цю масу ввести в готовий червоний основний соус, проварити 10-15 хвилин і заправити маргарином або вершковим маслом. 3Подрібнені корнішони покласти в соус за 5-6 хвилин до закінчення варіння або посипати ними политу соусом гoтoву страву перед подачею на стіл. 00:00