2Для кожної піци підсмажити на грилі під кришкою одну з домашніх основ для піци. Смажити від 1 до 2 хвилин або поки тісто не стане в деяких місцях роздуватися та почне ставати твердим (заморожену основу смажити 2-3 хвилини). За допомогою щипців, обережно перевернути основу та перемістити на зворотній бік дека.
3Швидко змазати підсмажений бік олією. Посипати зверху 1/4 склянки сирної суміші; змазати 1/3 склянки томатного соусу. Додати приблизно 30 г м'яса та по 2 ст. ложки смаженого перцю та сухого перцю чилі. Посипати подрібненим червоним перцем і ще 1/4 склянки сирної суміші. Перенести піцу з дека на решітку грилю.
4Смажити під кришкою 3-5 хвилин або доки основа не стане хрусткою, а сир не розплавиться, за необхідності повертаючи піцу, щоб запобігти підгоранню.
5Зняти піцу з гриля. Повторити з рештою основ та начинок.