Запіканка солодка з аґрусом і білим вином

    

11 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Аґрус - 500 г

Борошно - 60 г

Цукор - 60 г

Масло вершкове - 30 г

Молоко - 150 мл

Вино сухе біле - 100 мл

Яйця - 2-3 шт.

Кориця - 0,5 ч. ложки

Cіль

Directions

1Аґрус перебрати, вимити, відкинути на друшляк і дати воді стекти.

2Вино змішати з цукром, довести до кипіння на плиті, покласти в нього аґрус, зняти з вогню та дати постояти 10 хвилин. Потім знову відкинути аґрус на друшляк.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і покласти аґрус.

4Борошно з'єднати зі збитими яйцями, молоком, корицею, сіллю та перемішати. Цим тістом залити аґрус. Встановити режим «Випічка» та готувати 40-45 хвилин.

00:00